EMACORLIFE Moviment R Concursos
SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

PRIMER CONCURS DE POESIA RECICLADA DEL MOVIMENT R

El juny de 2011 va tenir lloc la entrega del premi del Primer Concurs de Poesia Reciclada, a l'auditori de FNAC de l'Illa Diagonal.. L’activitat es basava en reinventar poemes tallant i enganxant versos proposats pel Moviment R. La popular poetessa Joana Bravo va participar com a jurat i a l’entrega de premis.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLEJ2YEOIoA3XgvFyk-sddqIlisgBN8iTI

 

CONCURS SOPA DE CABRA

En aquest concurs es sortejaren dues entrades per al concert del grup de rock Sopa de Cabra el setembre de 2011 entre els participants que entraven a la pàgina de Facebook del Moviment R.

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA 3R... LLUÍS

Concurs fotogràfic en el que els participants havien de pujar una fotografia que representés el medi ambient o alguna de les 3R amb el color verd. Els mateixos seguidors de la pàgina Facebook votaven la imatge guanyadora. El Periódico va col·laborar amb la difusió.

 

CONCURS DE CURMETRATGES RODA, REACCIONA, REALITZA!

Entre el juny i l’octubre de 2012 es va celebrar aquest concurs enfocat als joves relacionats o afeccionats al món audiovisual. Per participar s’havia de realitzar un vídeo de 2 minuts al voltant del tema del reciclatge i els residus. A més dels tres premis, els finalistes van poder participar d’una master class amb el director de cinema Jaume Balagueró. La revista Fotogramas va col·laborar en la difusió.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLEJ2YEOIoA3U0ceJnHwXuyZGZju2B_rfR

 

A la pestanya APARADOR hi ha imatges i altra informació dels concursos.

 

 

 

Seleccionar idioma: ES EN

  • Residus AMBCOR
  • Residus AMBCOR
  • Campanya Objectiu Residus
  • Picasa: AMB COR
  • Slideshare: MovimentR
Informe Layman
Life
Seminari Cloenda Life COR
Dades ambientals metropolitanes
Projecte d'Educació Ambiental
El Bloc del COR