EMACORLIFE Jornades i Seminaris Seminari Cloenda Life COR
SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Els dies 17 i 18 de desembre de 2012 va tenir lloc el Seminari Europeu de Cloenda com a punt final als més de tres anys d’activitat del projecte Life COR. En ell s’han reunit més de 80 experts europeus en residus i comunicació tant de l’àmbit de Catalunya com de la península Ibèrica i Europa. L’objectiu ha estat donar a conèixer les activitats realitzades i les primeres conclusions del treball fet i, a la vegada, mirar cap al futur per tal d’avançar en la comunicació i participació en matèria de residus.

La jornada del dia 17 va ser inaugurada per Ramon Torra, gerent de l’AMB i es va iniciar amb la presentació dels resultats i conclusions del projecte per part d’Anna González, Directora del Projecte, i les empreses La Vola i What’s On.

Posteriorment, en Fernando Pindado, expert en polítiques públiques i participació ciutadana, va coordinar el workshop sobre residus i medi ambient “Col·laboració i participació ciutadana, com avançar?

El primer dia va acabar amb la ponència “El web 2.0 i les xarxes socials. Identitat digital i estratègies. Estudi de casos i debat” per part d’en Rodrigo Miranda Beltrán, director general del Master Internet Business (MIB) al Instituto Superior para el Desarrollo de Internet.

Resum del primer dia del Seminari:

http://www.youtube.com/watch?v=KpgGgWoe8Bw

Entrevistes als ponents i experts:

http://www.youtube.com/watch?v=5tJb9LwakX0
http://www.youtube.com/watch?v=70FFp6zDc-0

 

La jornada del dia 18 va tenir lloc a la Planta Integral de Valorització de Residus de Sant Adrià de Besòs, on es va realitzar una trobada d’intercanvi de coneixements sobre gestió de residus a l’AMB amb la participació del projecte MED3R, entre altres.

Posteriorment es va fer una visita tècnica a la planta de tractament de residus.

Resum del segon dia del Seminari i la visita a la planta:

http://www.youtube.com/watch?v=LxzeWvvaGeE

 

 

Seleccionar idioma: ES EN

  • Residus AMBCOR
  • Residus AMBCOR
  • Campanya Objectiu Residus
  • Picasa: AMB COR
  • Slideshare: MovimentR
Informe Layman
Life
Seminari Cloenda Life COR
Dades ambientals metropolitanes
Projecte d'Educació Ambiental
El Bloc del COR